واردات و صادرات Can Be Fun For Anyone

از شرایط ثبت شرکت بازرگانی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

پس از انجام این مراحل حال نوبت به این می‌رسد که از مدارک شناسایی اعضا و شرکای مربوطه عکس تهیه کنید چرا که قرار است این تصاویر در سامانه به ثبت برسند.

به همین خاطر اجازه صادر کردن برخی از کالاها به بعضی از شرکت های خارجی داده نمی شود پس در زمان ثبت شرکت واردات و صادرات باید همه فعالیتهای مربوط به این امر مربوط به کالا در اساسنامه شرکت نوشته شود تا با بررسی اساسنامه توسط سازمان صنعت و معدن مجوزهای لازم به شرکت اعطا شود.

شرکتهای مدیریت صادرات در چهارچوب اقتصادی کشور ناشناخته هستند و فعالیتشان از طریق نظارت دقیق دولتی کنترل نمی شود. لذا قرارداد منعقده فی مابین تولیدکننده و این قبیل شرکتها، جنبه صنفی ندارد.

با داشتن کارت بازرگانی، شما می‌توانید از این مزایا بهره‌مند شوید و کسب و کار خود را با هزینه کمتر و به شکل مؤثرتری توسعه دهید.

در پایان این ۷ قدم، شما اولین صادرات خود را انجام داده و عملاً به یک صادرکننده واقعی تبدیل شده اید!

دو نسخه شرکت‌نامه: شرکت‌نامه به عنوان سند اصلی شرکت با مسئولیت محدود محسوب می‌شود و باید به امضای همه شرکا برسد.

دقت کنید که بر خلاف بازار داخلی کشورمان که پیش فاکتور در آن حکم یک تکه کاغذ پاره را دارد، در مراحل خرید خارجی پروفرما سند بسیار مهمی بوده و باید به آن توجه ویژه ای شود.

“گرفتن کارت بازرگانی لازمه‌ی ثبت شرکت بازرگانی است و مجوز شما برای فعالیت‌های بازرگانی است”

داشتن حق امضا به این معنا است که فرد دارای حق امضای شرکت می‌توانند چک‌ها، قراردادها و … مربوط به آن را امضا کند.

اینکه آیا ورود آن محصول به کشور نیازمند مجوز است؟ آیا ممنوعیت، محدودیت یا سهمیه بندی برای واردات کالای انتخابی شما وجود دارد؟ برای این کار میتوانید بصورت حضوری به دفتر واردات گمرک استان محل سکونت خود مراجعه کرده و مراحل قانونی واردات کالای مد نظرتان را استعلام کنید.

همه اطلاعات مربوط به شرکت را در قسمت های مربوطه وارد کنید. در صورت عدم تایید مدارک مربوطه شما باید دوباره تلاش کنید.

کلاهی، اظهار کرد: باید بپذیریم در صنایعی که لب فناوری هستند و تغییرات محصول سریع و انقلابی دارند، (مثل خودرو) نمی‌توانیم حرفی برای گفتن داشته باشیم.

شما در این صفحه میتوانید محتوای علمی و با کیفیتی در حوزه آموزش اصول واردات با بیانی درست، روان و با دسته بندی مناسب دریافت کنید. از آنجایی که در فضای مجازی و اصولا محیط وب فارسی، محتوای ارزشمند چندانی در حوزه آموزش اصول واردات کالا وجود here ندارد، من علی افخمی به عنوان نویسنده این مقاله، صادرکننده کالای ایرانی، مشاور و مدرس بازاریابی صادراتی اقدام به نوشتن این مطلب کردم.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *